WELCOME TO ROSEWOOD. |
dobrodošel v rosewood, majhno mestece zavito v tančico skrivnosti, laži in prevar. če si se odločil za vstop, boš moral biti pozoren na vsak svoj korak. niti najmanjša malenkost namreč ne uide očem vedno in povsod prisotnega -Aja, ki si zabeleži vsako svojo potezo. po drugi strani pa boš tu spoznala osebe, ki si jih boš želela imeti ob sebi do konca svojega življenja. si pripravljena na svet poln pustolovščin in neprčakovanega? vrata so ti nastežaj odprta. na tebi je da zbereš dovolj poguma in vstopiš. |
WE RUN THIS TOWN. |
hanna marin.
aria montgomery.
alison dilaurentis.
spencer hastings.
dianna hastings.
|
PROMOTE US, BITCH! | za oglaševanje rpg-ja uporabi spodnjo pasico. | 88x31|
za kodo boš moral kontaktirati eno izmed adminstratork.
|
MUSIC WORLD RAINBOW |
ypsi, čas za posebno oglaševanje. tukaj je naš partnerski forum music world rainbow.
|
|
| 'coco' bar. | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
rosewood founder. rosewood founder.
| ŠTEVILO PRISPEVKOV | : 54 | JOIN DATE | : 17/01/2012
| Naslov sporočila: 'coco' bar. Pon Avg 13, 2012 10:30 pm | |
| @tukaj se nahaja bar, ki stoji tik ob morju in ponuja sveže okuse sadnih frapejev, milkshakejev in tudi popolnoma navadno coca colo. privošči si pijačo in sladoled. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | laureen fields girls.
| ŠTEVILO PRISPEVKOV | : 4 | JOIN DATE | : 22/08/2012 | A PLACE | : here now. | PEOPLE CALL ME | : isn't laureen short enough?
| Naslov sporočila: Re: 'coco' bar. Čet Avg 23, 2012 4:16 am | |
| tagged: anthony. :'D comment: my post suuucks. fml. and oh yeah. laureen is pretty much drunk as hell.
lahko bi se reklo, da je imela v namenu iti danes ven, konec koncev je bila nazaj v rosewoodu, v vasici, kjer je imela polno starih poznanstev in spominov. dobrih ali slabih. vsekakor pa je hotela znova začeti in življenje tukaj, bi se res ji lahko utežilo, če bi ji za vrat dihali bivši in stare prijateljice, ki jih je bilo malo morje, a pravzaprav je bila v tem trenutku že dovolj opita, da ni mogla o tem razmišiljati. tako torej bo zapravila še eno noč, ob svojemu kozarcu in kupu luštnih tipčkov, ki so se nabirali in ji kratkočasili noč. se je sramovala? nikakor. v bistvu je zdaj uživala življenje in se je počutila bolj kot izvrstno. srce ji je malo poskočilo, ko je zagledala ob šanku rjavolasca, ki ji je bil znan. "saj si anthony ali samo neki seksi tipček, ki izgleda blazno podoben njemu?" je vprašala in simpatično zaplapolala s trepalnicami. "ne vem, če se me spominjaš, dragi," je nadaljevala, "ampak sem laureen. si me kaj pogrešal, ko si se mogel 'zabavati' ob drugih brez veznih puncah, ki mi, mimogrede, ne sežejo do kolen?". počutila se je bolje kot kadarkoli. pomignila je proti natakarju in naročila dve tekili. "saj si se prišel zabavati, ne?" | |
| | | anthony hastings boys.
| ŠTEVILO PRISPEVKOV | : 7 | JOIN DATE | : 16/08/2012 | A PLACE | : rosewood | PEOPLE CALL ME | : ante or just anthony | REALTIONSHIP | : single
| Naslov sporočila: Re: 'coco' bar. Čet Avg 23, 2012 4:42 am | |
| for laureen♥ other; super je dušo.;') moje je tut malo na hitro ker bom mogla psa vn pelat.;'o
beda. sama beda. v rosewoodu se pravzaprav ni dogajalo čisto nič. to samo dejstvo je celotno situacijo naredilo le še bolj ironično. v času počitnic je večina anthonijevih prijateljev pobralo šila in kopita ter jih ucvrlo na morje, tako je anthony ostal sam zabediran do amena. poba res ni vedel kam naj se vtakne ali kaj naj počne. poležavanje pred televizijo ali listanje playboy revij mu je že rahlo presedalo, zato se je odločil, da tale petkov večer ozkoristi malo bolje in da se zopet socializira. podal se je v bližnji bar, tik ob plaži in se namestil na prvega prostih sedežev, ki ga je zasledil. lušna natakarica in kup deklet, ki so ga opazovale že od samega začetka, ko je vztopil v bar mu je močno izboljšalo njegovo razpoloženje. zaslišal je znan glas in se ozrl proti rjavolasemu dekletu. dvakrat je pomežiknil, le da se je prepričal če je resnična. oh pa še kako resnična je bila. ''hmmm...vidim, da še vedno misliš, da sem seksi.'' je omamljeno dejal. ''le kako se te nebi spominjal miss fields, dolgonoge ste mi bile vedno najljubše. pa veš, ja. tako nekako.'' očarljivo se je nasmehnil preden jo je njegov pogled premeril od glave do pet.''seveda, za kaj pa bi bil potem tu? le kaj mora narediti fant kakršen sem jaz, da mu družbo dela lepotica kakršna si ti? '' | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: 'coco' bar. | |
| |
| | | | 'coco' bar. | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |